Evolutie spirituala

3 concepte foarte importante care ne creeaza experientele de viata

  • 5 decembrie 2014

Ca fiinte spirituale exista 3 concepte care ne creeaza circumstantele vietii curente:

  • Dorintele sufletului
  • Liberul arbitru si karma
  • Convingerile subconstientului

Dorintele sufletului sunt puse in aplicare inca de dinainte de reincarnare. Trecem printr-un proces prin care ne alegem lectiile esentiale pe care dorim sa le invatam si sa le experimentam intr-o anumita perioada a vietii. Ne alegem parintii, identitatea sexuala, etnia si toate aspectele majore ale vietii. Dorintele sufletului nu sunt batute in cuie si le schimbam tot timpul folosindu-ne de liberul arbitru pentru a ne ajuta sufletele sa evolueze sau sa regreseze. Cand invatam anumite lectii, noi dorinte sunt create si dorintele vechi se dizolva pe masura ce calatorim prin viata.

Prin utilizarea liberului arbitru se creeaza karma. Karma nu este o pedeapsa. Karma este un camp de vibratii care apar cand actionam impotriva legilor universale. Deoarece avem liberul arbitru, putem alege sa actionam impotriva sfatului Sinelui nostru. O karma nerezolvata este pastrata in sistemul nostru de chakre si ne scade vibratiile. Cand ne stingem karma, vibratia noastra creste si vietile noastre devin mai abundente si armonioase.

In completarea dorintelor sufletului, a liberului arbitru si a karmei, sufletul nostru contine de asemenea si convingeri ale subconstientului care ne creeaza circumstante in viata. Cand vindecam si depasim fricile si gandurile negative, calitatea vietii noastre se schimba. La un moment dat convingerile noastre – adica emotii puternice – care au fost pastrate in noi o perioada lunga de timp devin ca niste programe ce ne conduc viata. Multe din acestea provin din vietile noastre anterioare sau le-am acumulat pe parcursul vietii actuale, chiar din copilarie.

Un lucru bun este ca ne putem schimba convingerile. Totusi de cele mai multe ori nu suntem constienti de aceste convingeri si nu realizam cat de mult ne afecteaza viata. In loc sa aduca acestea convingeri la suprafata pentru vindecare, sinele nostru ne creaza anumite circumstante pentru a le descoperi singuri.

Daca suntem deschisi si doritori de evolutie ne vom transforma aceste convingeri in ceva pozitiv, vom fi capabili sa alegem sa credem si sa ne comportam diferit. Afirmatiile pozitive si multe alte modalitati ne vor ajuta sa descoperim modelele repetitive care continua sa atraga circumstante nedorite in viata noastra.

Cu cat ne ardem karma, ne schimbam convingerile si trecem cu o atitudine pozitiva peste fricile si limitarile ego-ului, cu atat ne va creste freventa vibrationala. Cand ne folosim liberul arbitru pentu a lucra cu legile universului, pe langa faptul ca acumulam karma pozitiva, lumina dinauntru nostru creste, campul nostru de energie se va schimba si vom incepe sa atragem ceea ce ne dorim cu adevarat.

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline