Evolutie spirituala

Copiii ultimelor generatii: Copiii Stelari

  • 7 octombrie 2014

Multi copii nascuti in ziua de azi sunt unici si diferiti fata de generatiile anterioare. Fiecare copil se exprima si experimenteaza lucrurile in moduri unice. Ca si grup, ei sunt o generatie mai intuitiva, mai telepatica si mai senzitiva.

Copiii indigo

Sunt copii Indigo batrani si tineri. Dar cel mai mare numar de copii Indigo s-au nascut intre anii 1970 si 1995.

Ei au aure indigo care sunt conectate cu frecventa celui de-al Treilea Ochi; acesti copii sunt creativi si au abilitati de clarviziune si alte abilitati parapsihologice. Aceste abilitati le permit sa auda sau sa vada spirite sau au premonitii despre evenimente, situatii sau oameni.

Persoanele Indigo sunt inteligente, invata foarte repede, sunt orientate spre tehnologie si au o memorie foarte buna. Sunt directi, determinati si siguri pe ei.

Multi au temperament de razboinic si devin frustrati cand e vorba de rutina, de reguli si regulamente; sunt adesea neintelesi, pot fi rebeli si non-conformisti; accepta autoritatea doar in caz de liber arbitru si respect. Unii pot fi hiperactivi, nerabdatori, dar asta are legatura cu nivelul lor ridicat de energii creative.

Este important ca persoanele Indigo sa fie ajutate sa isi foloseasca energia in scopuri creative, cum ar fi muzica, scrisul, pictura si chiar sportul pentru a le tine focalizate.

Copiii Indigo sunt lideri innascuti. Sunt suflete intelepte care au venit pe Pamant pentru a ne conduce spre o noua era a cooperarii, creativitatii si a unei societati functionale unde sa nu fie coruptie si minciuna.

Copiii de Cristal

Copiii de Cristal sunt aici pentru a ne arata drumul spre pace si intelegere, de aceea sunt numiti si “Fauritorii de Pace”. Ei iubesc apa, animalele, natura si pietrele. Sunt generosi, plini de afectiune si iertatori. De asemenea, extrem de sensibili la tot ce ii inconjoara.

Copiii de Cristal au capacitati mari de telepatie, pot citi ganduri si pot vedea energia oamenilor. Tind sa comunice cu parintii lor telepatic (uneori, chiar inainte de nastere). Nu este ciudat pentru ei sa inceapa sa vorbeasca in jurul varstei de 3-4 ani, in special daca pot comunica foarte bine cu parintii fara a folosi cuvinte. Copiii de Cristal arata o intelegere intuitiva a spiritualitatii si a vindecarii prin energie.

Au acces la daruri de clarviziune si vindecare. S-au nascut in a sasea dimensiune a constiintei, cu un potential mare de a ajunge la cea de-a noua dimensiune si de acolo la cea de-a 13-a dimensiune, care reprezinta constiinta universala.

Primul lucru pe care il vei recunoaste la copii de Cristal este natura lor iertatoare. Sunt senzitivi, calzi si empatici. Aceste calitati nu sunt slabiciuni ale lor, pentru ca ei sunt foarte puternici.

Fiind senzitivi, nu poti ascunde nimic de ei. Nu ii poti minti pentru ca vor sti in mod intuitiv care este adevarul. Ei, dincolo de ganduri, stiu ce se afla in inima ta.

Problema cand vine vorba de copiii de Cristal este ca din punct de vedere medical vor fi considerati cu probleme de vorbire. Nu e coincidenta ca in perioada cand se nasc atatia copiii de Cristal, numarul copiilor diagnosticati cu autism a ajuns la niveluri record.

Copiii Curcubeu

Copiii Curcubeu sunt cea de-a treia generatie de copii speciali care s-au nascut pentru a ajuta umanitatea sa evolueze. Ei s-au nascut incepand cu anul 2000. Sunt nascuti in dimensiunea a noua de constiinta, constiinta colectiva.

Copiii Curcubeu aduc bucurie si armonie in familiile lor. Spre deosebire de copiii Indigo si de Cristal, copiii curcubeu s-au nascut sa zambeasca, cu o inima mare plina de iertare. Ei isi revin repede dintr-o stare emotionala negativa. Asta arata ca ei detin o cheie importanta: ei sunt maestri in emotii. Cand ajung la maturitate, darurile lor de clarviziune sunt adesea dezvaluite.

Au personalitati puternice. Stiu sa fie vindecatori naturali si isi manifesta aproape instant trairile. Se spune ca isi pot manifesta dorintele foarte repede.

Copiii curcubeu rezoneaza cu culorile din jurul lor. Le plac culorile aprinse si asta se vede in hainele pe care le poarta si in lucrurile pe care le detin. Se considera ca vor fi fondatorii Noii Lumi folosind vointa Divina.

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline