Despre mine

Buna, eu sunt Dana si sunt fondatoarea blogului Evolutia Sufletului.

Am inceput acest blog in urma cu 3 ani si de atunci continui sa ma re-inventez. Se vor observa pe blog pauze destul de mari intre publicari si asta pentru ca de fiecare data cand am scris, am vrut sa o fac pentru a transmite ceva real.

Ma bucur ca ai ajuns pe blogul meu. Misiunea blogului Evolutia Sufletului este sa te ajute pe tine, suflet minunat, sa eliberezi adevarul din tine si sa ai curaj sa il traiesti, sa il respiri si sa il imparti cu intreaga lume – fara sa iti fie frica sau rusine.

Vreau sa te ajut sa te simti plin de curaj, motivat, focalizat si onorat sa iti urmaresti dorintele si visele.

Sa traiesti o viata curajoasa nu inseamna sa fii “fara frici” ci sa stii ce sa faci cu acele frici inconfortabile. Este sa stii cum sa fii propriul stapan mai degraba decat o victima, chiar daca dureaza ceva timp sa faci aceasta tranzitie.

Acest blog si-a propus sa iti remodeleze mintea si sa te ajute sa iti creezi obiceiuri inteligente care sa te ajute sa ai succes pe toate planurile in viata ta.

Iata cateva lucruri despre mine:

  1. Imi castig existenta ca web-designer, am propria companie si in timpul liber sunt consilier pe dezvoltare personala.
  2. In urma cu 10 ani am descoperit domeniul dezvoltarii personale si al spiritualitatii cu ajutorul unei prietene de facultate, prietena cu care din pacate am pierdut legatura din cauza circumstantelor vietii. Fiecare a plecat pe drumul ei dar mi-a lasat doua daruri importante: m-a introdus in acest domeniu si mi-a facut cunostinta cu actualul meu sot. Pentru asta ii voi fi mereu recunoscatoare.
  3. Am studiat NLP si mi-am obtinut certificatul de NLP Practitioner.
  4. Practic QiGong si sunt acreditata ca si Consilier Nutritionist (doar pentru a oferi o alimentatie sanatoasa, mie si familiei mele)
  5. Imi place sa beau ceai, cafea si sunt o devoratoare de carti, mai ales cele pe tema dezvoltarii personale si psihologie.
  6. Imi place sa merg la munte sa ma conectez cu natura, dar si sa lenevesc pe un sezlong la mare ascultand valurile.
  7. Adooor fructele de mare.
  8. Cand nu fac toate astea, petrec timpul cu fetita mea minunata.

Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa citesti aceste lucruri despre mine si vreau sa iti spun ca sunt hotarata sa nu renunt la visele mele doar pentru iluzia securitatii si a falsei notiuni ca parerea lumii despre mine conteaza.

Vreau sa te inspir sa faci la fel.

Facebook Comments

4 Comments

Leave a Reply

Inline
Inline