Dezvoltare personala

Folosesti corect Legea Atractiei?

  • 13 noiembrie 2014

What-you-FEEL-NOW-IS-what-youre-going-to-ATTACT

Ce este Legea Atractiei?

Legea Atractiei este una dintre cele mai cunoscute legi universale. Teoria din spatele acesteia este ca noi ne cream propria realitate. Noi atragem lucruri pe care le vrem dar si pe cele care nu le vrem. Noi atragem oamenii in vietile noastre, lucrurile in casele noastre si banii in conturile noastre prin ganduri si sentimente.

Cand convingerile noastre sunt limitate, atragem bunastare limitata si ne compromitem starea . Cand credem cu adevarat ca orice este posibil atunci nimic nu ne poate opri. Cand ne concentram pe lipsa unui lucru ne cream acea realitate. Dar daca ne concentram pe abundenta si fericire ne vom bucura de o realitate glorioasa.

Despre “Secretul”

Legea atractiei nu este un fenomen nou. Este cunoscut de multi ani. Dar cand a fost realizat filmul “Secretul” bazat pe cartea cu acelasi nume scrisa de Rhonda Byrne, s-a creat o mediatizare puternica a acesteia. Au aparut emisiuni bazate pe acest subiect, articole si oamenii au inceput sa puna in practica.

Pasi

Desi teoria care sta la baza Legii Atractiei este foarte simpla, necesita un efort mare ca sa o pui in practica si sa functioneze. Convingerile limitate si negativismele sunt ingropate adanc in sistemul nostru. Dar poti sa iti schimbi convingerile si obiceiurile vechi.

Procesul creativ presupune 3 pasi pentru a-ti indeplini dorintele:

  1. Cere – Exista si in Biblie sintagma “Cere si ti se va da”. Are o conotatie profunda. Trebuie sa stii ce vrei. Cu adevarat. Nu trebuie sa fie un capriciu. Este ceva ce iti doresti cu toata fiinta ta. Niciodata Universul nu iti va putea da ceva daca tu nu stii ce iti doresti. De aceea ai grija ce iti doresti, pentru ca s-ar putea indeplini.
  2. Crede – Trebuie sa crezi cu adevarat ca ceea ce ceri vei primi. Nu trebuie sa ai indoieli. Indoielile trebuie limitate din adancul tau, nu doar de la suprafata. Nu uita ca poti munta muntele din loc cu credinta cat un bob de mustar.
  3. Primeste – este foarte important sa devii un jucator activ pentru a-ti indeplini telurile. Cand apare oportunitatea nu trebuie sa eziti. Trebuie sa fii deschis ca sa poti primi.

Nicio afirmatie nu va functiona daca gandurile si sentimentele se contrazic cu acea afirmatie.

Cand ne focalizam pe ceea ce nu avem, atunci ne cream acea experienta. Cand ne focalizam pe faptul ca ne uram job-ul, atunci nicioata nu vom observa partile pozitive ale acestei activitati. Altfel spus, doar pentru ca vrei ceva nu iti va aduce nimic daca vei continua sa fii obsedat de faptul ca nu il ai. Vei experimenta doar faptul ca nu il ai.

Alta greseala pe care o facem este ca atunci cand ne gandim la abundenta ne gandim la cati bani avem in cont. Daca in momentul cand trebuie sa facem o cheltuiala, nu o facem pentru ca apare frica si ne gandim ca nu avem, atunci se manifesta acel “nu avem”. Chiar daca poate ai bani suficienti pentru acea cheltuiala, dar nu vrei sa ii cheltui. Ca sa ai parte de abundenta, trebuie sa “fii” abundenta.

Apoi sa ai ganduri de abundenta, sa ai afirmatii de abundenta si sa ai actiuni de abundenta. Dar mai intai sa “FII”

Dar cum sa FIU abundenta, daca nu sunt de fapt? E o intrebare logica, dar este bazata pe o falsa prezumtie ca nu ai abundenta. De fapt tu ai. Dar nu esti constient de ea.

Gandurile incep sa existe cand devii constient de ele. Cand nu esti constient de ele, ele sunt sub forma de energie. Asa cum ne explica fizica cuantica, ele deja sunt valuri de probabilitati. Convingerile noastre sunt o energie foarte puternica in viata noastra. Convingerile permit sau resping acelor probabilitati sa se intample, chiar si abundentei. Ele ne fac ceea ce suntem. Noi suntem convingerile noastre. O persoana nu are abundenta pentru ca are bani. O persoana are bani pentru ca este abundenta.

Abundenta este o decizie. Decide sa fii. Cu toate firisoarele de energie ale tale.

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

2 Comments

  • adelina1954

    Reblogged this on Util și plăcut.

  • David

    Asa este…Toate cele trei reguli se cer respectate pentru ca Legea Atractiei sa functioneze in viata noastra…Si este ,neanchipuit de greu,omeneste, sa le respecti.Tot ce ne punem in minte este contrazis de proria noastra ,,matrice” mentala in primele 18 secunde..Oooo,de-am reusi sa mentinem credinta puternic focalizata asupra scopuli nostru mai mult de 18 secunde ar fi succes garantat…O veste buna am totusi..Legea atractiei a functionat chiar si atunci cand nu am putut respecta ,ca la carte ,cele trei legi..A functionat mai slab dar a functionat totusi!

Comments are closed.

Inline
Inline