Evolutie spirituala

Frica iti slabeste energia vitala. Cum o depasesti?

  • 10 octombrie 2014
frica

Frica este gandul cel mai puternic din polaritatea negativismului. Este adesea experimentata prin emotii negative care te determina sa te simti nervos, speriat, plin de anxietate. Frica este un gand negativ care iti slabeste sufletul pentru ca iti pune mintea intr-o stare de victimizare constienta. Aceasta stare negativa te impiedica sa apreciezi iubirea, sa apreciezi viata si te impiedica sa ii intelegi pe altii.

De asemenea, frica aduce haos in viata ta si te impiedica sa iti accesezi puterile interioare. Astfel ti-e frica sa mai ai de-a face cu lucruri de care esti speriat. Cand nu iti confrunti fricile, iti este imposibil sa le intelegi si sa le depasesti.

Lipsa de intelegere a fricilor iti va provoca confuzie si indoiala, ducand spre probleme psihologice si emotionale. Daca aceste probleme nu se vindeca asa cum ar trebui, iti vor afecta in mod negativ mintea, corpul si sufletul, cauzandu-ti o lipsa acuta de energie. Ca sa previi ca efectele negative sa iti consume energia vitala trebuie sa iti confrunti fricile in loc sa fugi de ele.

Una dintre cele mai mari probleme pe care ti le face frica este ca interfereaza cu abilitatea ta de a te conecta cu energia divina. Aceasta energie divina este energia iubitoare a Creatiei in care exista corpul si sufletul tau. Fara aceasta conexiune corpul si sufletul tau vor inceta sa existe. Iti slabeste intuitia, abilitatile creative si inteligenta emotionala. Iti scade frecventa cu care rezonezi si te face vulnerabil la boli, probleme emotionale si manipulari.

Cum sa iti depasesti fricile

Unul dintre cele mai bune moduri de a-ti depasi fricile este sa le infrunti prin iubire si curaj. Trebuie sa inveti sa le observi, sa iti dai seama cand apar si sa devii constient de ele, ca sa nu le dai voie sa te controleze. In momentul cand devii constient de ele iti vei construi curajul de care ai nevoie si vei vedea ca nimic nu iti mai poate sta in calea realizarilor tale.

Observi ca a zis cu sa iti depasesti fricile nu cum sa le faci sa dispara. Pentru ca frica ne ajuta sa supravietuim, sa ne ferim de pericole. Frica devine o problema ca iti afectezeaza calitatea vietii. Cand iti pune piedici si nu mai poti trai asa cum ti-ai dori.

Un alt mod de a-ti depasi fricile este sa te folosesti de informatie. De cele mai multe ori frica apare cand nu intelegem un lucru, cand este nou pentru noi. Aceasta lipsa de intelegere creeaza un tip de fobie in minte, o fobie care te stoarce de energie si se instaleaza in subconstientul tau. Asadar, de cate ori inveti ceva, acumulezi o informatie, trebuie sa incerci sa o aplici in viata ta. Cand cunoasterea este aplicata, energia vitala iti creste si vei putea gasi forta interioara de care ai nevoie sa iti depasesti o frica.

O alta modalitate prin care poti folosi informatia este prin contemplarea gandurilor tale. Trebuie sa iti aduci mintea la un moment de pace si sa incerci sa analizezi gandul care provoaca frica.

Incearca sa iti dai seama daca frica este reala, de unde a aparut si ce poti face sa o depasesti. Uneori sursa fricilor poate fi o trauma sau o experienta neplacuta din trecut, poate chiar din copilarie, experienta care a lasat o ampreuna puternica asupra subconstientului tau. O data ce iti descoperi sursa fricilor, vei putea sa te eliberezi cu adevarat de ele.

Este greu sa iti convingi mintea sa isi depaseasca fricile, dar daca inveti sa iti reduci puterea ego-ului, iti va fi mult mai usor. Desi multi incearca sa te convinga ca ego-ul este o “entitate rea” din capul tau, nu este chiar asa. Ego-ul este o parte a personalitatii tale care si-a pierdut conexiunea cu Sinele. Aceasta separare ii da Ego-ului un sentiment fals de viata limitata, determinandu-l sa traiasca in frica si singuratate.

Asadar trebuie sa incerci sa iti controlezi ego-ul. Voi reveni cu un articol in care puteti afla cum puteti sa il controlati voi pe el si nu invers.

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline