Evolutie spirituala

Iluzia dimensiuniii astrale

  • 18 aprilie 2015

Domeniu astral poate fi un loc complicat si probabil de aceea are multe denumiri. Este numita dimensiunea 4D, taram mental, vid, purgatoriu.

Astralul poate fi orice crezi tu, preconceptiile tale il influenteaza enorm. Daca vrei sa vezi orase stralucitoare de lumini, asta o sa vezi, daca vrei sa vezi taramuri infernale, vei vedea asta. Daca te apropii de astral cu frica, poate deveni un cosmar. De aceea, astralul are doua dimensiuni: astralul inferior si astralul superior.

Propriile tale ganduri sunt proiectate in astral, ca un ecran de film. Daca ai avut vreodata un vis lucid, este exact ca acela. Te afli in propriul astral si poti sa il faci cum doresti. Astfel ca principiul ce controleaza dimensiunea astrala este mintea, asa cum pe pamant materia este principiul de control. Lumea astrala este o lume a ideilor. In dimensiunea astrala gandul creeaza realitatea.

Pe masura ce constiinta fiintei evolueaza, ea este capabila sa vada dimensiunea astrala si sa comunice direct cu cei care traiesc in ea.

Diferenta principala intre cele doua dimensiuni (inferioara si superioara) este ca in astralul inferior ajung fiinte care proiecteaza o negativitate incapatanata si atasament emotional, in timp ce in astralul superior sunt suflete armonioase, cu o atitudine pozitiva.spiritual-awakening-process-200x300

Spiritele din astralul inferior sunt prinse in stari emotionale intense. Cu cat mai negativa este starea mintii astrale, cu atat mai grea este suferinta. In astralul superior este o lume unde este posibil ca cineva, daca este multumit, sa ramana in acea stare o perioada de timp foarte lunga.

Cand este vorba de nastere, fiintele din astralul inferior isi doresc foarte mult sa se nasca in acest plan, dar nu este posibil oricum acest lucru; fiintele din astralul superior prefera sa ramana blocati in aceasta dimensiune, unde sunt fericiti ca pot realiza orice, chiar daca nu evolueaza spre Iluminare.

Intr-un final, atat realitatea fizica cat si astralul sunt niste iluzii, adevarata libertate transcende dincolo de toate acestea, la Sursa.

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

1 Comment

  • matrix

    Este un fragment din Karma si Reincarnarea,o lucrare foarte interesanta.

Comments are closed.

Inline
Inline