Evolutie spirituala

Matricea mentala a realitatii – Lumea este o simulare

  • 17 octombrie 2014

Unele persoane cred ca universul fizic este diferit de planurile mentale ale realitatii. Dar universul fizic nu este chiar asa fizic precum pare. De fapt, este un alt strat al universului mental. Timpul si spatiul nu exista doar in universul fizic, exista si in alte planuri ale realitatii. Doar ca acolo timpul si spatiul sunt experimentate diferit.

Intregul univers este o holograma. Lumea este o simpla simulare, ca un program de calculator. Toate nivelele realitatii sunt parte al aceluiasi program. Tot ce este fizic este doar un concept in mintea lui Dumnezeu. Pe masura ce el isi imagineaza, noi experimentam. Realitatea este o constructie mentala.

Noi traim intr-o matrice, in Matrix. Nu este un program generat de calculator, ci este o lume generata mental. Este generata de mintea universala care este alcatuita din mintea lui Dumnezeu si constiinta colectiva a tuturor oamenilor.

In timp ce iti privesti piciorul, loveste-l de podea. Vei observa ca perceptia vizuala a piciorului tau care loveste podeaua are loc o data cu senzatia de atingere. Este ok acest lucru doar ca: viteza luminii este mult mai rapida decat sinapsele care ajung de la picior la creier prin intermediul nervilor si maduva spinarii. De fapt ar trebui sa vezi momentul inainte sa il simti si intarzierea ar trebuie sa fie observabila.

Noi trebuie sa urmam regulile unui sistem cand suntem in el in loc sa functionam in el. Dar sistemul fizic este doar o simulare logica pentru a arata cum opereaza realitatea la nivel fizic. Simularea e doar o masca a modului de operare a realitatii. Noi de fapt nu vedem impulsurile electrice pe care le trimitem din ochi spre creier prin nervi. Noi simtim energia direct cu mintea. Noi de fapt nu traim cu oxigenul care trece prin celulele sangelui. Noi absorbim energia direct din campul universal al energiei.

Cand gandim, percepem gandurile in mod constient. Dar gandul ia forma in subconstient. Nu exista mintea mea subiectiva si mintea ta subiectiva, adica doua minti, pentru ca asta ar fi dualitate. Toate mintile sunt de fapt UNA. Dar exista starea de gandire subconstienta a ta si a mea in cadrul mintii.

Cand o persoana gandeste, el creeaza in jurul lui o atmosfera mentala. Nimic nu poate patrunde in ea, decat daca ea ii permite, in mod constient sau nu. Mintea este omniprezenta.

Tot ceea ce exista in jurul nostru este propria noastra proiectie mentala. Totul este creat de constiinta si nu exista nimic in afara ei.

Inima noastra este mintea noastra subconstienta. O persoana poate spune ca cineva este intotdeauna cu ea pentru ca se afla in inima ei. Putem auzi, vedea si atinge acea persoana, dar asta inseamna deja ca experimentam atingerea fizica. Bineinteles, spiritul trebuie sa se manifeste fizic ca sa se exprime. Dar o data ce ne-am cunoscut fizic, stim ca suntem conectati unul cu celalalt indiferent unde ne aflam. Nu exista separare. Acea persoana este in noi, si noi suntem in ea.

Adevarata provocare este in plan fizic. Este o pierdere doar pentru ca o persoana are dificultati in a-si manifesta dorintele, sa vrea sa renunte la lumea fizica si sa intre in lumea astrala. Scopul fizicului este de a “incuia” diferite fiinte intr-o dimensiune comuna si sa interactioneze pentru ca doar asa pot evolua. Daca reusim sa ne dezvoltam abilitatea de a controla planul fizic atunci suntem capabili sa ne controlam mintile, lucru care e exceptional.

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline