Evolutie spirituala

Planul sufletului tau: 4 mituri si 4 etape pentru a-l realiza

  • 19 ianuarie 2015
planul sufletului

Fiecare persoana stie ca a fost “creata” pentru un scop. Modul cum suntem creati, ce ne place si ce ne displace, codul nostru genetic si abilitatile noastre, toate fac parte din acest maret plan al sufletului.

Tu stii care este acel plan pentru tine?

Multi oameni, ani de-a randul, lupta impotriva lucrurilor la care sunt buni in mod natural, spunand ca nu este indeajuns. Le e teama ca deja au esuat sau ca planul lor este ceva cu care nu s-ar descurca si care i-ar scoate din zona lor de confort.

4 mituri privind planul sufletului

  1. Te impotrivesti lucrurilor la care esti bun in mod natural – cand cineva iti spune ca esti chiar bun la ceva, ar trebui sa il asculti, poate este o directie pe care ar trebui sa o urmezi
  2. Ignori semnele ce iti apar in cale – Desfasori o activitate non-stop fara sa te plictisesti? Poate fi un semn bun – multi dintre noi avem o astfel de activitate dar de multe ori e ignorarata ( iar aici nu ne referim la jucatul pe calculator sau uitatul la televizor)
  3. Nu recunosti ceea ce iti spune povestea vietii tale – incearca sa scrii drumul pe care l-ai parcurs de cand ai terminat liceul sau facultatea, vezi unde ai ajuns si ce iti spun acele lucruri.
  4. Crezi ca darurile innascute ar trebui sa le deprinzi foarte usor. Cateodata este asa, dar cateodata fiecare dar are o provocare, nu au fost menite sa iti fie servite pe o farfurie. Trebuie sa muncesti pentru a-ti dezvolta acel dar, acea abilitate.

Cand vei accepta ca mintea nu stie ce este mai bine pentru tine, vei incepe sa traiesti in aceeasi linie cu planul sufletului tau.

Planul acesta este destinul vietii tale, cand traiesti cu ceea ce vrea sufletul sa creezi, si nu cu ceea ce vrea ego-ul.

Cand iei decizii bazate pe ego, in general sunt decizii bazate pe frica. Cand iei decizii bazate pe suflet, acestea sunt dorinte adanci, pline de incarcatura energetica, dincolo de ego si ratiune. Sunt bazate pe sentimente intuitive, nu pe achizitii rationale. Ele ne vor ghida catre mai multa libertate de sine, abundenta, iubire, putere si orice ne dorim.

Ca sa iti dai seama care este planul sufletului tau sunt 4 etape care trebuie parcurse:

  1. Pasiunea ta

Gandeste-te care este aceasta, o pasiune pe care o exerciti condus de energie pozitiva, te simti implinit cand te ocupi de ea.

  1. Scopul tau

Cand ai o destinatie clara in calatoria vietii tale, nu trebuie sa stai deoparte, ci trebuie sa iti focalizezi energia spre oameni, bani, oportunitati care te vor ajuta sa ajungi acolo. Trebuie sa incepi sa studiezi si sa te perfectionezi.

  1. Potentialul tau

Cand incepi sa stapanesti darurile sau abilitatile cu care esti inzestrat, devine foarte clar ca esti pe drumul cel bun. Acum trebuie sa incepi sa le pui in aplicare.

  1. Darurile tale sacre

Pe langa abilitatile innascute, cand vei intelege ca esti un suflet intr-un corp fizic, vei stii ca ai si calitati divine precum compasiunea, intelepciunea, curajul, puterea, adevarul. Ai venit cu aceste daruri sacre si trebuie sa le dezvolti si sa le stapanesti si pe acestea. Astfel ii vei putea ajuta si pe altii.

Cand incepi sa acumulezi tot mai multe cunostinte si sa accepti cine esti cu adevarat, vei deveni un magnet. Un magnet pentru toate lucrurile ce se aliniaza perfect cu sufletul tau – oameni, oportunitati, bani, experiente – si totul se va intampla fara prea mult efort.

Vei deschide o poarta intre tine si sufletul tau, si vei incepe sa fii redirectionat de el, dincolo de ego. Vei vizita locurile care trebuie, vei cunoaste oamenii potriviti, vei alege cartile potrivite, vei citi articolele potrivite.

Asta este abundenta in final: sa ai ceea ce iti trebuie cand iti trebuie. Si sa recunosti ca ai tot ceea ce ai nevoie in acest moment.

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline