Evolutie spirituala

Recunostinta: o samanta spre abundenta

  • 20 octombrie 2014

gratitudejournal-e1359688676693

“In ziua de azi aprecierea este cea mai pura vibratie care exista pe planeta.” Abraham Hicks

Definita prosperitatii – sa ai succes

Definita abundentei – o cantitate mare de ceva

Definita recunostintei – un sentiment de apreciere, de multumire

Abundenta nu inseamna doar bani, inseamna si sanatate, bunastare, fericire si prosperitate financiara. Ca sa poti sa creezi prosperitate si abundenta in toate formele ei, este necesar sa simti si sa exprimi recunostinta.

Este important sa stim ca noi avem control asupra doar gandurilor noastre, cuvintelor, actiunilor, emotiilor si reactiilor noastre. Nu putem controla alta persoana, o experienta sau economia, dar putem controla modul cum alegem sa percepem si cum ne dorim sa raspundem la ceea ce percepem. Cu astea fiind spuse, noi putem permite ca ceea ce se intampla in jurul nostru sa ne afecteze starea interioara sau putem prelua controlul si sa permitem pacii sa fie cu noi in orice circumstanta.

Daca alegem sa vedem experientele din perspectiva sufletului, le vom vedea diferit. Trebuie in mod constient sa iti exprimi recunostinta si multumirea pentru lucrurile ce le inveti la fiecare experienta. Facand asta se va raspandi si energia experientei. Daca iti focalizezi energia in momentul prezent, in loc sa te traiesti in trecut sau planuind viitorul, esti in inima creatiei.

Charles Fillmore spunea: “ Daca ai portofelul cu putini bani, ia-l si binecuvanteaza-l. Fii recunoscator pentru ceea ce ai, chiar daca este putin.”

Daca iti doresti sa creezi abundenta in viata ta, trebuie sa te focalizezi pe asta si sa spui: “Aduc din inima fiecarei experiente apreciere si recunostinta.”

Simplu vorbind, recunostinta este de fapt multumire. Cuvantul simplu “Multumesc”, care este extins dincolo de intelesul lui. Cand ii multumesti colegului ca te-a ajutat, prietenului ca ti-a fost alaturi si chiar atunci cand spui un compliment reflecta recunostinta pe care o simti. Energia acesteia este o vibratie inalta, una a dragostei. Universul va reflecta acesta energie inapoi spre tine sub forma abundentei.

Intrebari pe care trebuie le ai iei in considerare:

Pentru ce sunt recunoscator?

Cand imi exprim recunostinta?

Cum imi exprim recunostinta?

Eu afirm: inima mea este plina de recunostinta si bucurie. Sunt constienta de momentul prezent. Recunosc ca sunt un creator si imi creez propria realitate. Imi permit doar sa respir. Ma inconjor cu Universul, cu energia abundentei. Aleg sa imi creez viata si exprientele ei in mod constient.

Citate despre recunostinta:

Lupta se sfarseste cand recunostinta incepe.– Neale Donald Walsh

O minte recunoscatoare este o minte eminenta, care in final va atrage lucruri marete. – Platon

Recunostinta este o usa spre binecuvantari ascunse. – Marianne Williamson

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline