Evolutie spirituala

Cand sufletul isi doreste sa evolueze….

  • 23 septembrie 2014

Cresterea este unul dintre cele 7 teluri pe care le-a stabilit sufletul inainte de nastere. Iti conduce personalitatea in a alege provocari diverse in viata.

Viata este plina de surprize…

A creste inseamna a te dezvolta, a evolua, a ajunge la maturitate. Astfel evolutia este sa fii inspirat sa inveti si sa iti dezvolti potentialul – si poate sa descoperi in drumul tau sensul vietii.

Obiectul cresterii este acela de a invata, dar nu intr-un sens academic. Sufletul invata prin intermediul experientelor. Experiente intense, cu alegeri dificile. Cu cat este mai mare intensitatea si contrastul de experienta in viata cuiva, cu atat el are mai multe de invatat.

De exemplu, o persoana care isi incepe viata in saracie, durere sau suferinta are dorinta de a crea o viata plina de bogatie, placere sau fericire. De asemenea, este valabil si invers, si din perspectiva sufletului, la fel de interesant.

growth

Cand ai ca tel evolutia

Trairile tipice pe care le poti experimenta: mintea deschisa, dorinta de a invata, aventura, exhaustiv, cautarea de nou

Dezvoltarea este obtinuta in viata in urma provocarilor – conflicte, traume, lupte, oportunitati – si atunci cand faci alegeri, mai ales cele mai dificile. Multe experiente sunt setate de suflet inainte de nastere (prin cooperarea cu alte suflete care sunt de acord sa se implice). In urma acestor experiente veti descoperi inlauntru vostru abilitati de care nu aveati habar, tarie si resurse de a depasi problemele.

La un anumit nivel este posibil sa te simti ca o victima a destinului. Dar sufletul stie ca doar asa poate evolua. La nivel personal experimentezi diverse: te muti dintr-un loc in altul, ai parteneri diferiti, incerci cariere diferite. Stii ca sufletul isi doreste sa creasca atunci cand ai o dorinta constanta de a-ti imbunatati calitatile si abilitatile, iar asta te duce catre situatii noi. Voi doi impreuna. Simti ca vrei sa alegi anumite experiente chiar daca implica un anumit risc. Creierul este setat sa stea in zona lui de comfort. Iar sufletul vrea sa te scoata de acolo.

Stii ca trebuie sa faci ceva atunci cand ai cazut intr-o rutina zilnica, aceelasi activitati zilnice, fara nimic nou, nimic interesant, nimic care sa fie hrana pentru sufletul tau. Intreaba-te in ce stadiu esti acum. Dar daca ai ajuns sa citesti acest articol, esti pe drumul cel bun.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline