Evolutie spirituala

Ce este de fapt evolutia sufletului?

  • 17 august 2017
evolutia sufletului

Te-ai intrebat vreodata de ce existi?

De ce ai venit pe aceasta planeta?

Scopul oamenilor este sa se nasca, sa faca copii, sa munceasca pentru a supravietui, sa isi adune bunuri materiale si apoi sa moara? Cred ca stii si tu ca NU acesta este scopul lor, desi exista sute de mii de oameni care traiesc in acest mod, pus pe automat.

Sufletele noastre evolueaza, ca esti constient de asta sau nu. Harta calatoriei sufletului este scrisa in ADN-ul fiecaruia. Se spune ca sufletul fiecaruia evolueaza timp de milioane de ani si ca fiecare suflet are propria istoria dobandita de-a lungul reincarnarilor.

Nu stau sa dezbat acum daca exista reincarnare sau nu. Fiecare e liber sa creada in ceea ce isi doreste. Si pentru ca realitatea fiecaruia e creata de acea persoana, atunci ceea ce crezi tu e real pentru tine.

Ce este cert este ca fiecare persoana vine in aceasta viata cu anumite puncte forte si puncte slabe, talente si abilitati. Toate acestea sunt menite sa te ajute sa iti creezi oportunitati pentru a experimenta viata in toata splendoarea ei.

A evolua inseamna sa iti dezvolti constiinta de sine si sa iti imbunatatesti mereu abilitatile tale naturale. A evolua inseamna sa iti creezi viata conform viziunii tale unice. Inseamna sa te descoperi pe tine insuti, sa iti descoperi crezurile si sa vezi cum te ajuta ele sa te conectezi cu tine insuti.

Fiecare eveniment si circumstanta lasa asupra ta o amprenta. O experienta care te afecteaza emotional, mental si spiritual. Crezurile tale, imaginea ta despre tine si ceea ce crezi tu despre mediul in care traiesti – toate sunt rezultate ale experientelor prin care ai trecut.

De-a lungul timpului, perspectiva ta asupra vietii evolueaza. Reactiile tale evolueaza. De tine depinde in ce directie. Fiecare dintre noi poate alege daca sa coopereze cu acest proces evolutiv sau nu.

Doar ca daca iti doresti sa partici la evolutia ta personala, in mod automat facilitezi evolutia colectiva a oamenilor. Pentru ca desi traim fiecare individual si unic, de fapt, cu totii suntem UNUL. Asa ca putem alege sa evoluam sau sa involuam.

Procesul evolutiei este unul de acceptare a cine esti tu cu adevarat, un proces in care sa inveti sa te iubesti pe tine insuti, cu bune si rele. In momentul in care vei fi mai bland cu tine, iti vei da voie sa experimentezi mult mai multe. Iti vei da voie sa te iubesti, sa iubesti cu adevarat si sa fii iubit.

Tu esti in aceasta calatorie a evolutiei in care vei deveni ceva ce esti deja.

Tu esti o fiinta spirituala.

O fiinta UNICA, plina de lumina, de iubire.

Esti un suflet frumos.

Tu trebuie sa iti descoperi potentialul real. Pentru ca zace in tine.

Evolutia este o parte vitala din viata oricarei persoane mature, unei persoane fericite si de succes. Este fundatia unei sanatati emotionale, fizice, intelectuale si spirituale. Te ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta.

Devino constient de acest proces al evolutiei, afla ce inseamna pentru tine si fa pasii care trebuie pentru a creste si a te dezvolta continuu. Observa-ti comportamentul, observa-ti gandurile si cuvintele.

Observa-ti reactiile in anumite circumstante. Doar observandu-te te poti cunoaste mai bine.

Sa fii constient de procesul evolutiei personale inseamna sa fii proactiv.

Sa nu astepti ca lucrurile sa ti intample in mod automat, ci sa iesi in lume si sa le faci sa se intample. Nu intotdeauna vei reusi, dar te vei imbogati cu experiente noi.

Pentru ca ceea ce devii este mai important decat ceea ce obtii.

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline