Dezvoltare personala

Ceea ce gandesti azi este ceea ce vei trai maine

  • 9 mai 2017

La ce te-ai gandit ieri?  Care sunt gandurile tale de azi? La ce te gandesti cel mai des?

Pune-ti aceste intrebari si afla raspunsurile, pentru ca este extrem de important.

Gandurile pe care le ai cel mai des iti afecteaza si iti modeleaza viata. Repetand aceleasi ganduri la nesfarsit, intr-un final iti va afecta comportamentul, actiunile si viata in general. Vei incepe sa fii oglindirea acestor ganduri.

Nu-ti limita gandirea

Cele mai multe persoane se gandesc la viata lor curenta, la problemele lor, la griji, la lucrurile pe care ii deranjeaza si pe care nu le plac. Facand asta zilnic, ele transforma acest mod de gandire intr-un obicei si intr-un mod de a trai.

Gandurile repetate iti creeaza si recreeaza circumstantele si situatiile in care te afli. Asta inseamna ca daca incepi sa gandesti pozitiv, si gandurile pozitive se vor reflecta si in actiunile si cuvintele tale, vei ajunge sa traiesti acea realitate pozitiva.

Daca nu iti plac gandurile tale, scenariile pe care ti le faci, trebuie sa iti schimbi imaginile mentale. Nu mai lasa gandurile negative sa iti afecteze viitorul. Dar din pacate desi inlocuiesti gandurile negative cu cele pozitive, schimbarea nu se va intampla peste noapte. Procesul dureaza mai mult timp si acesta este motivul pentru cei mai multi oameni esueaza.

Foarte multe persoane iau hotararea de a-si schimba gandurile, dar pentru ca situatia lor nu se schimba dupa o zi-doua-trei, pesimismul revine si la fel si scenariile negative. Iar acest lucru se intampla in principal pentru ca oamenii nu sunt constienti de gandurile lor. Si cum poti schimba ceva de care nu esti nici macar constient?

Astfel ca trebuie sa faci primul pas. In acest moment: fii observator al gandurilor tale. Si o data ce ai devenit mai constient de ele, vei descoperi ca ti le limitezi. Singurul lucru la care te gandesti este situatia ta actuala, jobul, problemele financiare si stresul.

Trebuie sa iti dai voie sa gandesti dincolo de asta, sa te gandesti la ceea ce iti doresti cu adevarat, cum iti doresti viata ta sa fie si sa incepi sa gandesti ca ceea ce iti doresti poate fi obtinut.

Pasul urmator este sa treci la actiune. Gandurile, impreuna cu actiunile si cuvintele duc la crearea realitatii.

Aminteste-ti mereu ca gandurile de azi sunt pietrele de temelie pentru realitatea de maine.

In concluzie: observa-ti gandurile si constientizeaza-le, schimba-le si apoi imbina-le cu actiunea si cuvintele. Cuvintele pot fi transpuse cu ajutorul afirmatiilor, dar despre acestea voi povesti in alte articole.

Este dificil la inceput, pentru ca o data ce esti obisnuit sa traiesti intr-un mod, este greu sa schimbi acest lucru. Dar cu vointa si antrenament si tu poti reusi. Intrebarea e: cat de mult iti doresti?

[mailerlite_form form_id=2]

 

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline