Evolutie spirituala

Cele 12 legi ale karmei

 • 16 octombrie 2014

Legile Karmei ne spun cum trebuie sa actionam, ce trebuie sa acceptam ca sa fim mai fericiti.

 1. Legea mareata

Ceea ce semeni, aceea vei culege. Mai este cunoscuta ca legea cauzei si efectului. Ceea ce dam universului se intoarce la noi. Daca ceea ce vrem este Fericire, Pace, Prietenie, Dragoste… atunci trebuie sa fim fericiti, pasnici, prieteni, iubitori.

 1. Legea creatiei

Viata nu doar se intampla, necesita participarea noastra. Suntem una cu universului atat pe interior cat si pe exterior. Orice ne inconjoara ne arata starea noastra interioara. Fii tu si realizeaza ceea ce vrei sa fii in viata.

 1. Legea umilintei

Ceea ce refuzi sa accepti va continua. Daca ceea ce vedem este un inamic sau cineva cu un caracter pe care il consideram negativ, atunci nu suntem focalizati pe un nivel inalt al existentei.

 1. Legea evolutiei

Oriunde ajungi, acolo trebuie sa fii. Ceea ce trebuie sa schimbam este modul cum evolueaza Spiritul nu persoanele, locurile sau lucrurile din jurul nostru. Singurul lucru ce ne-a fost dat am fost noi insine si doar asta putem controla. Cand schimbam ceea ce se afla in inima noastra, ni se va schimba si viata.

 1. Legea responsabilitatii

Oricand se intampla ceva gresit, inseamna ca este ceva gresit si in mine. Noi oglindim ceea ce ne inconjoara si ceea ce ne inconjoara ne oglindeste. Trebuie sa ne asumam reponsabilitatea pentru ceea ce avem in viata.

 1. Legea conexiunii

Chiar daca ceva pare inconsecvent este foarte important sa intelegem ca totul in Univers este conectat. Fiecare pas duce la urmatorul pas si tot asa. Cineva trebuie sa faca munca initiala pentru a se realiza ceva dar nici primul pas nici ultimul nu au o mai mare importanta. Ambii pasi au fost necesari pentru indeplinirea scopului. Trecut, prezent, viitor, toate sunt conectate.

 1. Legea focalizarii

Nu te poti gandi la doua lucruri in acelasi timp. Cand ne focalizam pe valorile spirituale este imposibil sa avem ganduri de joasa frecventa precum furia si lacomia.

 1. Legea generozitatii si a ospitalitatii

Daca crezi ca ceva este adevarat, unoeri in viata este posibil sa fii chemat si sa demonstrezi acel adevar. Este un moment cand trebuie sa punem in practic ceea ce am invatat.

 1. Legea lui “Aici si acum”

Daca ne uitam in urma sa vedem ce a fost ne opreste in a fi in totalitate in prezent. Ganduri vechi, comportamente vechi pe care le repetam, visuri vechi..toate ne opresc in a avea visuri noi, obiceiuri noi si de a cunoaste oameni noi..

 1. Legea schimbarii

Istoria se repeta pana invatam lectiile necesare ca sa ne schimbam calea.

 1. Legea rabdarii si a rasplatei

Toate recompensele presupun truda initiala, presupun rabdare si perseverenta. Adevarata bucurie este cand stim ca rezultatele vor veni la timpul lor.

 1. Legea inpiratiei

Primesti ceea ce oferi. Adevarata valoare a ceea ce traiesti este rezultatul energiei pe care tu o investesti in acel ceva si ce semnificatie dai chiar tu acelei trairi. Orice contributie personala la viata ta este de asemenea o contributie personala la intreg. Ceea ce aduci in viata ta din iubire, inspira de asemenea Intreg Universul.

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline