Evolutie spirituala

Devino creatorul propriei vieti

  • 2 mai 2015

Te-ai simtit vreodata nedemn de a avea o viata fericita si plina de succes? Adesea simtim ca libertatea, succesul si fericirea sunt cuvinte care descriu vietile altor oameni si sunt departe de a fi atinse de noi.

Ce este si mai rau este ca daca stam sa ne gandim suficient de mult multi dintre noi stiu ceea ce vor sa faca sau sa devina pentru a fi fericiti si totusi nimeni nu ia initiativa ca acele lucruri sa devina parte din viata lor.

Tu esti aici cu un scop divin si meriti sa ai cea mai buna viata!

Puterea schimbarii si crearii unei noi vieti este in mainile, gandurile si intentiile tale.

1. Asigura-te ca intentiile tale sunt aliniate cu gandurile tale. Fii sincer cu tine insuti. Fii sincer cu ceea ce simti. Orice sentiment e acolo cu un motiv si este ok sa il simti. Pana si furia are un loc si poate fi folosita ca o unealta pentru a descoperi ce se intampla de fapt in jurul tau.

2. Asigura-te ca gandurile sunt aliniate cu cuvintele tale. Daca in gand ai fost sincer cu tine, este timpul sa spui adevarul despre ceea ce simti si ce iti doresti. Expresiile clare referitoare la experientele pe care ti le doresti sunt extrem de importante pentru a le atrage in viata ta.

3. Elibereaza-te de atasamentul ideii ca stii cum vrei sa arate experienta fericirii. Daca devenim prea atasati de ideea unei experiente nu suntem deschisi la toate posibilitatile si pierdem oportunitati de a ne dezvolta si de a fi fericiti.woman-at-the-ocean-beach_zyKhskDd-211x300

4. Trebuie sa fim atenti la corpul nostru. Actiunile trebuie sa fie facute in concordanta cu gandurile, cuvintele si intentiile noastre. Spre exemplu daca spui si iei decizia ca vrei sa mananci sanatos si apoi te duci sa mananci intr-un fast-food, atunci ii comunicam universului ca nu stim ce vrem de fapt. Adesea universul raspunde la asta cu si mai multa confuzie.

5. In final fii consecvent in eforturile tale. Aceasta energie o vei trimite universului si va stii ce iti doresti sa atragi. Cu cat te focalizezi mai mult si depui mai multa energie cu atat va veni mai repede spre tine.

Ar trebui sa incerci sa procedezi asa in urmatoarele saptamani si ai sa vezi ca viata ta se va schimba. Trebuie sa stii ce iti doresti si sa iti faci un plan. Dar trebuie sa fii atent ca uneori oportunitatile vin in mod diferit de cum ne-am imagina, asa nu rata semnele.

 

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline