Evolutie spirituala

Evolutia relatiilor

  • 18 octombrie 2014

Humanity-Healing-300x280

“ Daca am putea sa privim fiecare in sufletul celuilalt si sa intelegem cu ce provocari unice ne confruntam fiecare dintre noi, cred ca ne-am trata unul pe celalalt cu mai multa delicatete, cu mai multa dragoste, rabdare, toleranta si grija.” Marvin J Ashton

Aceasta fraza e valabila pentru toata lumea. Fiecare dintre noi e o fiinta spirituala care are experiente umane. Aceste experienta ne oferta oportunitati pentru evolutie. Unele experiente pot fi usoare, iar altele chiar foarte dificile.

Adevarul ca nimeni nu stie cu adevarat si nu poate intelege ce experimenteaza o alta persoana. Oamenii pot banui, pot avea perceptii, dar nimeni nu stie, este imposibil.

Asa cum timpul trece si noi acumulam mai multa experiente, evoluam. La fel si relatiile noastre. De multe ori, exista un flux si un reflux in relatii, lucru care e normal. Trebuie sa intelegem ca uneori oamenii nu mai vor sa facem parte din viata lor. Probleme de viata, implicarea familiei, job-ul solicitant, diferente in opinie, schimbari in ceea ce priveste interesele – toate acestea pot avea o contributie mai mare sau mai mica. Nu trebuie sa conteze pentru ca fiecare dintre are propria experienta a vietii.

O persoana ajunge in viata noastra cu un motiv si poate exista si un motiv cand trebuie sa plece. Asta nu este bine sau rau, este doar ceea ce este. Putem sa incercam sa ne agatam de relatie, dar de cele mai multe ori sfarsim in suferinta si dezamagire.

Trebuie sa privim prin ochii iubirii in loc sa privim prin ochii fricii care cuprind vibratiile energetice ale indoielii, ingrijorarii, regretului, vinei, rusinii. Noi evoluam, ne schimbam si ne schimbam cursul vietii permanent.

Trebuie sa gasim un echilibru intre viata personala/familiala si cea profesionala si sa gasim timp si pentru noi insine. Trebuie sa avem prieteni, dar sa ne respectam unul altuia valorile si modul cum ne petrecem timpul. Trebuie sa stim cand sa zicem “nu” si cand sa zicem “ai nevoie de mine, voi fi acolo pentru tine”. Doar asa ne putem pastra relatiile sanatoase fara sa ne indepartam unii de ceilalti.

Pentru sanatatea noastra mentala/emotionala si spirituala trebuie sa ne exprimam sentimentele si sa spunem adevarul inimii. Fiecare dintre noi suntem acolo unde trebuie sa fim in acel moment.

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline