Evolutie spirituala

Sufletele pereche si scopul lor

  • 8 octombrie 2014

Scopul vietii umane este sa se intoarca la iubirea fara conditii. Noi simtim afectiune, prietenie si romantism in functie de tipul de relatie pe care o avem, tocmai ca sa invatam sa iubim fara conditii in orice circumstanta.

Si aici apar in “peisaj” sufletele pereche. Acestea sunt aici ca sa ne invete iubirea neconditionata.

Spre deosebire de ceea ce crede toata lumea, sufletele pereche nu se refera doar la dragostea romantica. Sunt mai multe tipuri de suflete pereche:

Sufletele-pereche karmice

Este foarte comuna intalnirea cu aceste tipuri de suflete pereche. Fiecare poate avea mai multe astfel de intalniri intr-o viata. Apar in viata ta pentru a te invata o lectie importanta. Sufletele pereche karmice pot fi colegi de munca, membri ai familiei sau prieteni apropiati.

Cateodata aceste relatii pot deveni romantice; dar nu dureaza mult. Asta pentru ca rolul intalnirii voastre a fost pentru a te ajuta, pentru a invata ceva, ca tu sa evoluezi si nu sa ai un partener de viata.

Oamenii nu sunt singurele relatii karmice pe care le avem. Cateodata si animalele pe care noi le consideram membri speciali ai familiei pot avea aceleasi caracteristici karmice.

Sufletele pereche Insotitoare

Cu sufletul pereche Insotitor se poate avea o relatie romantica.

Adesea, aceste suflete pereche nu sunt destinate sa fie cu noi pentru totdeauna, dar exact ca si Sufletele pereche karmice, sunt aduse la noi in viata cu un scop. Este posibil sa petreci o viata intreaga alaturi de sufletul insotitor daca inca nu ai intalnit sufletul geaman. Cand apare intalnirea cu sufletul geaman, relatia cu sufletul insotitor are de suferit.Cand ar putea sa se intample asta este important sa iei lucrurile incet.

Trebuie sa retii ca nu este o idee buna sa inchei relatia cu sufletul insotitor definitiv pentru ca, in timp, vei realiza ca are un rol important in viata ta si ca a fost predestinat sa va intalniti.

Un aspect interesant cand vine vorba de sufletul insotitor este ca depui multa energie si te dedici lui pentru a crea o atmosfera iubitoare si sanatoasa.

Flacarile Gemene

Aceasta este forma cea mai inalta de conectare cu un suflet pereche. Sufletul geaman este jumatatea ta, cand il gasesti este ca si cum te-ai fi regasit pe tine. Mergem prin viata si nu realizam ca noi de fapt cautam pe cineva ca si noi. Cateodata ne intalnim cu el in viata aceasta, cateodata in alte vieti.

Ei sunt totdeauna aproape, dar cateodata, din anumite motive, nu apucam sa ii intalnim. Poate din cauza ca nu ascultam, inchidem ochii si nu ii observam.

Caracteristice Sufletelor pereche si cum sa ii recunosti

Flacarile Gemene

  • Simti o conexiune cu el, ca si cum l-ai cunoaste de-o viata. Indiferent ce faci te simti foarte bine in prezenta lui
  • Aveti intuitii asemanatoare
  • Va visati, aveti aceleasi teluri
  • Stiti ca aveti un tel mai inalt de implinit

Suflete Insotitoare

  • O persoana care te ajuta si te invata multe
  • O persoana care trece prin aceleasi situatii ca tine
  • O persoana care iti reaminteste de ce esti pe Pamant si te invata multe valori spirituale

Sufletele Karmice

-un suflet pe care l-ai inalnit si intr-o alta viata

-ai sentimente puternice de dragoste, dar si de frica (spre deosebire cand e vorba de sufletele geamane, ai senzatia ca apar piedici in calea voastra si ca nu puteti avea o relatie romantica)

-e alaturi de tine la nevoie

Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline