Dezvoltare personala

Tu iti creezi propriile rezultate – dar cum sa faci asta?

  • 14 septembrie 2017

Orice persoana are un set de crezuri adanc inradacinate si asteptari despre ceea ce este posibil sa obtina ea vreodata. O parte a mentalitatii unei persoane de succes este ca ea crede ca exista lucruri bune si sunt disponibile pentru toata lumea si are asteptari ca si ea poate sa creeze si sa manifeste orice isi doreste in viata.

Pentru ca e adevarat: poti manifesta orice iti doresti in viata.

Orice.

Da, mintea ta va sari acum sa imi spuna ca ma insel, ca nu e chiar asa. Dar de fapt chiar asa e. Daca nu ar fi asa, atunci nimeni nu ar mai avea succes si nimeni nu si-ar mai putea duce visurile si planurile la bun sfarsit, dar uite ca se intampla.

Indiferent ce vrei sa manifesti in viata ta: un venit mai mare, relatii mai bune, clientii mai multi, o sanatate mai buna, primul lucru pe care trebuie sa il faci, care sta la baza este sa iti clarifici EXACT ceea ce vrei.

Pentru ca atunci cand esti specific cu ceea ce vrei, vor aparea cai specifice pentru a ajunge acolo.

Si ca sa intelegi cum functioneaza Universul, mai trebuie sa iti iei un ANGAJAMENT verbal si scris ca iti vei duce acel obiectiv la bun sfarsit, chiar daca acum nu ai absolut nicio idee cum o sa faci asta.

Si bineinteles, trebuie sa crezi si sa te astepti ca poti sa o faci. Asta este foarte, foarte important.

Degeaba repeti afirmatii pozitive: “Da, sunt bogat.”, “Pot manifesta orice vreau in viata mea”, “Sunt o persoana de succes”.

Daca aceste crezuri nu sunt existente in subconstientul tau, mintea va veni iti va da o palma: Nu, nu esti. “Sunt o persoana de succes”. Nu, nu esti.

Si daca subconstientul si constientul nu sunt pe aceeasi lungime de unda atunci nu ai cum sa reusesti sa atragi in viata ta lucrurile dorite.

Ce poti face chiar acum si te sfatuiesc sa o faci pentru ca are un mare efect asupra ta, este sa iei un post-it sau un cartonas pe care sa iti notezi ce doresti sa atragi in viata ta.

Cand scrii, fii absolut increzator ca esti capabil sa obtii si recunoscator pentru ceea ce ai in viata ta in acest moment. Poti avea un cartonas pentru fiecare aspect al vietii tale pe care doresti sa il schimbi sau sa il imbunatatesti.

Incearca sa eviti cuvintele “vreau”, “imi doresc”. Pentru ca acestea indica faptul ca nu le ai inca. Foloseste “Sunt recunoscator pentru ca ….”

de exemplu “…pentru ca am abilitatile si cunostintele sa imi pot gasi un job mai bine platit.”

“…pentru ca sunt o persoana inteligenta si frumoasa si pot atrage pe cineva in viata mea care sa ma poata iubi pentru ceea ce sunt si ceea ce am”

Si vizualizeaza-te fiind deja in ipostaza aceea.

Si exemplele pot continua si se pot aplica pentru orice domeniu al vietii tale.

Citeste aceste cartonase dimineata si seara inainte de culcare in fiecare zi. Ce se intampla este ca dupa o anumita perioada tu formezi conexiuni neuronale noi in creier, conexiuni care vor duce la schimbarea crezurilor din subconstient.

Cand ai crezuri noi, ai asteptari noi. Cand ai asteptari noi, ai rezultate noi.

Poate ti se pare stupid sau prostesc, dar nu te costa nimic sa o faci. Nu pierzi nimic, asa ca poti incerca. Nu te mai concentra pe lucrurile care iti lipsesc ci pe ceea ce poti si vei face.

Deci baza oricarei manifestatii in viata ta: claritatea si angajamentul. Bineinteles vor urma actiunile, pentru ca degeaba vrei, daca nu faci si ceva in sensul asta. Dar este un subiect pentru alt articol.

Stiu ca este greu sa crezi in prosperitate cand suntem inconjurati de oameni care au adus in societate o cultura de lipsuri si negativitate.

Este greu de multe ori sa mentii o vibratie inalta si sa pretinzi un viitor ideal in care te vezi, si apoi sa-l si manifesti in viata ta.

Este nevoie de auto-disciplina. Nu uita ca ai puterea de a alege in fiecare moment. Gandurile tale. Focalizarea ta. Atentia ta. Actiunile tale.

Alege cu intelepciune si vei vedea ca vor aparea rezultate in timp.

 

[mailerlite_form form_id=5]
Facebook Comments
Distribuie daca ti-a placut:

No Comments Found

Inline
Inline